sábado, 22 de marzo de 2014

JO TAMBÉ ODIO ELS MANEL!




Aquesta nit tot anirà com havies pensat. Tot correcte i controlat.

Tot al seu lloc. Res fora de to. Ensopit. Inofensiu. Avorrit. Lent.

Bona nit, estàs a un concert de Manel...

Des de un temps cap aquí una nova onada de música en català ha arrasat al nostre país... Pop? Folk mediterrani? Cançó d'autor? No ho sabem, però el cas es que els Manel són els capdavanters d'aquesta escena, que domina les inquietuds de molts joves i no tant joves, caracteritzada  per cançonetes  lentes,  sense  contingut  ideològic / polític, sense actitud ni propostes, ni ganes de canviar res, ni de fer-te pensar massa.

Estaríem parlant d'un borreguisme català conformista i neutral?

Relaxa't, t'estem ajudant.

L'origen de la música rock n'roll, era el descontrol, la diversió, l’inconformisme, revolució, violència, lluitar i proposar canvis socials i sobretot provocar i fer pensar a la gent... fins que van arribar els hippies i ho van deixar perdre tot amb la seva passivitat...

Estaríem parlant d'un fenomen social semblant?

Reflexionem junts.

No pot ser que el màxim exponent de la música en català sigui un grup que està adormint la societat catalana, que no proposa res, ni ens ajuda en res... No estem per perdre el temps, no ens podem adormir, som joves i necessitem dir les coses clares!

CATALUNYA LLIURE DE MANELETS!

I els politics catalans ben contents de que aquests 4 bons nois es passegin per tot Catalunya amb els seus instruments Inofensius i de que els nostres joves els escoltin i hi combreguin... Amén.

Tenen tot el seu suport... MANEL = CIU!

Estàs segur que si no estiguessin sortint tot el dia pel canal 33, TV3, Catalunya Radio, amb els seus programes convergents i la seva dictadura cultural els estaries escoltant?

Si t'agrada la música en català, relaxa't, tens moltes opcions a escollir, molts estils I grups que tenen moltes mes coses a dir que aquests nois ben educats.


Manel no és el camí.
T'agrada el pop / foIk / cançó d'autor o com li vulguis dir? Doncs escolta pop i folk i el que et sembli molt relaxadament tant com vulguis, però recorda:

Manel no és el camí.

Els concerts són per desfasar-te i treure tot el que portes dins... els Manel i els seus súbdits estan convertint l'oci de la musica en directe en sales dormitori on no passa res. No estàs cansat/da de sortir de casa i tornar dient: no ha passat res.

Eeeeeeh?

Odiar no està bé. Però això ens és igual, odiem els Manel.

I tu? Què fas aquí badant

CARCOM

(Col·lectiu anarquista revolucionari català odio els Manel)


58 comentarios:

  1. Em sembla que sou uns amargats "del carajo" i que no us doneu compte de que els Manel son uns poetas. Els borregos sou vosaltres.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Poetas? Segurament, perque musics ja to dic jo que no ho son. I tu ets un cibernauta mal humorat sense sentit de l'humor. Creume escolta la Janis Joplin que es molt millor que els manel (vaya puta merda de nom x cert) i deix de xupar el cul els que no et donen de menjar.

      Eliminar
    2. A mi de menjar no em donen ni els Manel ni la Joplins ni ningú de cap estil.
      Cadascú que escolti el que vulgui.... Faltaria més que ara perquè a uns els pica que hi hagi gent q els hi mola els Manel o els qui siguin hagim de dir ui siiii "no molen geeeens!!"
      Hi ha algun interès? Pq o és enveja o alguna cosa hi ha fora de gustos o no gustos.
      Quina poca feina!!

      Eliminar
    3. NO SOM UNS AMARGATS "DEL CARAJO" SOU VOSALTRES QUE SOU MOLT TANCATS, AMB ELS GRUPS MES COMERCIAL I NO ACEPTEU L'UNDERGROUND. I SEMPRE RIENT-VOS DE TOTS.QUE NO SON COMERCIALS

      Eliminar
  2. la cuestion es odiar ... si no parece que no se hace nada ...¿ y que hemos ganado con eso ? ... ya os lo digo yo : unicamente expresar vuestro estado de animo , nada mas. el enemigo no escucha a los que vociferan su odio y no razonan ....

    ResponderEliminar
  3. Yungul au,ves a cagar morenetes macu.

    ResponderEliminar
  4. Manel es uan vergonya per la musica.

    ResponderEliminar
  5. vaya palla mental....

    ResponderEliminar
  6. Totalment d acord!!!! Odio els Manel- el seu directe-trobo desmesurat q demanin tants diners per lo sosaines q arriben a ser d 20000 euros cap amunt, Es una vergonya i lo més trist és q la gent s ho tragui amb patates. També sé q el pare del bateria és un dels q talla el bacallà a tv3, q el seu manager és negociador agresiu, q x q ells es puguin guanyar la pastarada la resta d grups s han d rebaixar, q no volen tocar amb segons quins grups que els pugui fer qdar malament i en evidència. Trobo q tenen algunes cançons q estan molt bé i llavors más d lo mismo. L ultim disc és repetitiu, i el directe fa peneta. Una vegada vam compartir escenari i van mostrarse insociables i rarets.

    ResponderEliminar
  7. Sí senyor! el rock en català no té res de rock. És una vergonya que en akest país es doni suport a akestes bandes de pretensiosos ke tenen el gust al cul i res al cap i es deixi morir de gana Vidres a la Sang...joder kin fàstic

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. TOTALMENT D'ACORD

      Eliminar
    2. ES VERITAT ES DEIXE MORIR DE GANA BONISSIMES BANDES DE METALL CATALANES COM VIDRES A LA SANG I SIROLL

      Eliminar
    3. ADEMES. NO ESTA BE INSULTAR. PERO PERQUE LES BANDES QUE NO SON COMERCIALS NO PODEN TENIR DRETS. JO SOC UN FAN DE EL UNDERGROUND I PERQUE ES DEIXE MORIR BANDES COM VIDRES A LA SANG I SIROLL? ELS QUE US AGRADE ELS MANEL SEMPRE ENS INSULTEU SOU VOSALTRES ELS COMERCIALS QUE SEMPRE ESTEU ENFADATS I INSULTANT I RIEN-VOS DE ELS QUE SON DIFERENTS

      Eliminar
  8. Escolteu Guspira. Bona merda en català!
    http://www.youtube.com/watch?v=V8gofhRkaSI

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ufff! Com mola!

      Eliminar
    2. ja veus, a mi me pone! xD poseu mes temes a internete!

      Eliminar
  9. S'escriu AVORRIT, i no aburrit... Menys bilis i més cultura, si us plau.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. sí, i s'entèn aburrit, avurrit, aborrit i aburrit o com es vugui. No tracta d'escriure bé sinó del que es diu. Per molt correctes ortogràficament que siguin unes lletres no tenen perquè ser o no cutura. jo puc descriure perfectament i sense errors ortogràfics la merda que deixo cada dia al lavabo i no crec que això sigui cultura..

      Eliminar
  10. Collons, en Pompeu! Vine al meu barri que tothom t'hi carda patades al teu diccionari. Visca Catalunya lliure de faltes d'ortografia!

    ResponderEliminar
  11. "Els concerts són per desfasar-te i treure tot el que portes dins..." quina frase més infantil i poc intel·ligent.. Jo als concerts fotu el que em don la gana! qui sou vosaltres per dir el què hem de fer en un concert? Segurament no hi veieu més enllà de les patades i crestes.. (pobrets..)
    Part d'aquest manifest té raó, sense la publicitat dels mitjans de comunicació tant jueus que tenim a CAT, aquets els Manel no serien ni com aquells 4 que es van manifestar, una banda de poble.

    ResponderEliminar
  12. a que al final tot era per fer una rajada política anti CiU?

    molt bé doncs quins antisistema més moderns xaxipirulis ! a mi em direu a qui voto i a qui no voto...

    jajajaja

    ResponderEliminar
  13. Aneu molt equivocats. Eren, i molt, del tripartit (del primer i del segon). Ara ja no sé si continuen votant PSC o si s'han passat a ICV. En tot cas, res massa "catalanet", com dirien ells.

    Per altra banda, tampoc és correcte afirmar que han arribat on han arribat gràcies a CIU. Són on són perquè fan bona música i (sobretot?) pels bons contactes i familiars que tenen als principals mitjans de comunicació del país que, per cert, tampoc són de la línia convergent.

    ResponderEliminar
  14. Quants anys té la persona que ha escit això? Sereu molt revolucionaris, cheguevaras i el que vulgueu però de música hi enteneu ben poc: hi ha música per tothom, no té perquè ser idelògica ni "ha de fer saltar", però tranquils que jo també ho pensava i veig l'equivocat que estava uns anys després. Per cert, és ben trist com aquest tipus de gent sou els primers de demanar llibertats i els primers de voler prohibir.

    ResponderEliminar
  15. Tot el meu suport. Calia un referent organitzatiu com el vostre per confrontar tant pantaló de pana i lletra banal.

    ResponderEliminar
  16. Si no t'agraden no els escoltis, hi ha coses molt mes importants per les que lluitar en aquesta societat, feia temps que no llegia un article mes idiota i absurd. A mi que hòsties m'importa el que canten els Manel? Que fàcil es criticar-ho tot i no fer res.

    ResponderEliminar
  17. Sóc una noia que no es perd cap concert de Manel, i no em fa cap vergonya dir-ho. Sé que no són l"'alegria de la huerta" però per mi les cançons "poètiques" com bé dieu vosaltres m'aporten i les sento. Jo no vaig als concerts a ballar i a fotrem òsties amb la gent, vaig a disfrutar de la música, i del seu directe, que estic d'acord que el seu últim disc no és el millor, però en directe guanyen molt, potser si no us manifestessiu tant a l'entrada i entressiu a veure'ls canviarieu de parer...
    I què si tenen contactes a Tv3 o cobren molts diners? en aquest món les oportunitats s'han d'aprofitar, i si cobren tants diners és perquè la gent els paga i omplen sales de gom a gom, cosa que amb altres grups no.
    I us parla una noia totalment d'esquerres, que vota la CUP i que vol l'independència i lluitarà per Catalunya fins on faci falta.

    Relaxa't, t'estem ajudant.
    *M'esteu ajudant encara a defensar-los més, ja que amb les vostres idees anarquistes, encara sou pitjor que els de CiU.
    Reflexionem junts.
    *La meva reflexió està feta fa molt temps...lletres que m'aporten i uns directes que m'arriben, siguin o no més moguts que els vostres concerts on trenqueu coses, us foteu d'òsties i reivindiqueu la vostre anarquia ideològica "única" perquè es clar, la vostra és l'única i la bona no?
    CATALUNYA LLIURE DE MANELETS!
    *Catalunya ha de ser lliure de tota la màfia de polítics, lladres i estafadors banquers que ens han estat governant i no de "Manelets", com dieu vosaltres, perquè l'únic que fan és ompir sales de concerts i exhaurir entrades...
    Tenen tot el seu suport... MANEL = CIU!
    * I què si són CiU? (que ho dubto) tothom té dret a defensar les seves ideologies, o només la vostre és la bona?
    Si t'agrada la música en català, Manel no és el camí.
    *Hauriem d'estar orgullosos de que un grup cantant en català estiguès a dalt de tot, i per algún camí es comença.
    Odiar no està bé.
    * Però vosaltres sou els que Odieu més de tots, odieu tot el que no té a veure amb vosaltres.
    Doncs res, seguiu amargant-vos i odiant els Manel que jo ho disfrutaré com la que més!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molt ben dit! Quina poca feina aquests antimanelets!


      Eliminar
    2. Olé! Així es parla! :)

      Eliminar
    3. No ens agraden els conformistes, ni l'establishment, ni les floretes, ni som hedonistes.Manel ho compleix tot i estem en contra d'això.Bé de fet, personalment em preocupa més la publicitat que se'ls hi dona amb aquests grups, que ens indueixen al fràcas, a la rebelió de la calma i la poesia sense sentit.I ells s'aprofiten d'això, que és el més fàstigós.Gustos musicals a part,hi ha vida més enllà de Manel, Amics de les arts ...Hi ha gent compromesa, sense ànims pretenciosos, que no busquen fama sinó tant sols fer música, de mil formes.Ni tant sols volen omplir sales.L'ukelele no amaga lo miserables que són.Ni tant sols en Pau Riba podrà salvar-nos.

      Eliminar
  18. Diuen que els Manel són Neo-Nazis-russos-gays-que.miren.telecinco-CIU-cristians-elefants-electricistes-abstemis-budistes-pep.guardiola.fílics-copròfags.
    Goita, ja tenen una lletra nova els Manel. De devò, compreu-vos un disc de El Pelos i gaudiu de la música de veritat.
    Veniu el dia 11 d'abril a l'escorpions de Terrassa, K-soviet i Guspira (grups catalans i nostrats) en directe.
    Visca Catalunya Lliure, sí, lliure dels Manel.

    ResponderEliminar
  19. Si sapiguéssiu fer alguna cosa, i si els "vostres" grups sapiguéssin fer alguna cosa interessant, potser els Manel no serien qui són. Per tant, enlloc de mirar de portes en fora (cosa ben fàcil), aviam si teniu cullons de fer una mica d'autocrítica. Que no hi hagi cap grup com el que t'agradaria a tu no és culpa dels Manel. A part m'hi jugo els cullons que no coneixes ni dediques més de 5 minuts ni pagues cap entrada per qualsevol proposta que no sigui Manel i sigui cantada en català. Si afortunadament no és així, estaria bé que poguéssis proposar alguna cosa, i podeu començar a fer un bloc promocionant aquesta música, enlloc de fer-li un favor al sistema parlant de lo mateix de sempre, la qual cosa em ressona a CIU també.. Cagar-se amb els Manel, (uau! que original! s'ha de tenir un parell d'ous, hahaha).

    ResponderEliminar
  20. Fantàstica resposta!

    ResponderEliminar
  21. Fixeu-vos amb aquesta peazo de lletra del grup de "música" Anti-Patiks. No hi ha res més buit, sense sentit, amb tocs d'odi i violència, fomentació de l'exclusió, etc etc. "Proposar canvis socials" "Fer pensar a la gent" medalletes que us poseu amb aquesta merda de lletres, i a més amb faltes d'ortografia de nens de 6é de primària

    On vas? Que fas? Tot el dia badant, començo a estar ben esverat,
    Que xerres? Que garles? Si ets hippie amb mi no parles, haurem d'anar a veure el Grifoll.
    Cop rere cop, ho aguanto tot, però no em preocupa perquè m'agrada així.
    No acabarà bé, em riuré... On vas? Que fas? Tot el dia badant, començo a estar ben esverat, de veritat.
    Que dius? On vas? Saps que m'estàs rallant, ara et fotré en un bon merder.
    Que mires? Que penses? Ja saps que no em convenç, i preguntes si això esta bé?
    Perquè ho vols saber? No hi ha res a fer, tothom boig perquè això és Punk-Rock!!
    Però tu ves badant, que el temps va passant... tothom boig... "Hippie de merda, això no és el Pícnic Jazz"

    PD: Relaxeu-vos vosaltres que el dia que la Strings sigui talonera dels Manel ( tan de bó passi algun dia, ja que canta molt bé) us haureu de "jalar" les vostres paraules amb patates

    ResponderEliminar
  22. A mi me cansa muchísimo más los 10.000 grupos reivindicativos que no paran de escribir canciones y sacar discos diciendo lo mismo. El problema está en que os pensáis que la política lo es todo y en realidad no es nada.

    ResponderEliminar
  23. Ara el que cal és que treguin un disc amb cançons en "español" (com van fer els Sopa de Cabra) i ja veureu com us agraden els Manel! Sou uns barretinaires i xirucaires rancis i pudents!! No teniu cap mena de sentit de l'humor. Aneu de sobradets fardant de l'humor intel·ligent dels catalans però quant us toquen la barretina de seguida us exhalteu. Manel és a música com Mariano Rajoy és a intel·ligència. Però clar, que canten en català! Aneu a pendre pel cul tots!! Mort al folk i als cantautors!! Que morin Manel i Lluis Llach!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. EH CASUM CRISTO NO ET FIQUIS AMB EL FOLK !
      Folkarres not dead

      Eliminar
  24. Millor que no mori ningú i hi hagi de tot per a tots els gustos.
    O es que ara resulta que tant d'alternatius i puristes que aneu alguns i el que voleu és una merda de Dictadura del que ja faltava els gustos musicals.... No puc dir que no hi hagi cap música que no critiqui, no suporto el Reggaeton, el detesto....
    Però el que si tinc clar és: Musica per a tothom i de tots els tipus!!
    I els que volen imposar o manipular el que agrada a molta gent, per identificació, per gust per el que sigui.... A cagar home!!

    ResponderEliminar
  25. L'article té part de raó. La cultura dominant (arreu, no només a Catalunya) fa temps que és bàsicament inofensiva i poc interessant. Evidentment, no interessa promoure segons quins missatges. La diferència es que aqui la cultura dominant no és ortera, com a altres llocs. Algo és algó... Més aviat té un to "nyonyo" disfreçat de jove maduresa post-adolescent. De tota manera és cert que el tò de la reflexió és impertinent i malhumorat. Poc seriós, vaja...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. És la millor resposta que he llegit fins ara. Catalunya funciona així, Espanya funciona així. A TV3 ens ofereixen la RIera, una sèrie per passar l'estona i que agrada a la majoria perquè no fa pensar gaire, a Anglaterra ofereixen Black Mirror.

      Eliminar
    2. Exacte. A vegades m'imagino un país on l''art -la música, el teatre,...- no només és per passar l'estona. Sinó que et fa pensar, et fa reflexionar i aconseguir criteri i autonomia. Pobres Manels no ho fan malament, però quina llàstima que sigui el grup més escoltat...

      Eliminar
  26. la veritat es que crec que es l'unic grup que son millors els cds que els directes......
    lo de CARCOM buuuuuuniiiiiisiiim!!!!jajajajajj

    aqui teniu directes millors.....

    https://www.youtube.com/watch?v=6AP_O-7oaDg


    ResponderEliminar
  27. Cap gràcia. Però ni una mica.
    Als que els hi agrada Manel es podrien riure, però és que no fa cap gràcia.
    Si els Manel fossin un grup desconegut no els hi tindrieu ràbia, de fet, possiblement us agradarien.
    És la gran cosa dels modernets.

    ResponderEliminar
  28. Sense enxufe i grabat al menjador de casa. No hi ha contingut politic ( a la superficie ), pero si que volem fer el mon un xic millor amb la musica des de Taradell
    http://srdavidilastronauta.bandcamp.com/releases

    ja m'ho direu

    ResponderEliminar
  29. m'he rigut molt amb el post(?)!

    així com hi ha molta gent q admira [incomprensiblement i irracional, segons el meu parer] els Manel, n'hi ha d'altres que pensem que no n'hi ha per tant i que són on són en gran part pel 'suport' mediàtic desmesurat que han rebut. que cadascú escolti el que li plagui, això sí: a alguns que comenten per aquí els aniria bé una mica de sentit de l'humor

    ResponderEliminar
  30. I tu? Què fas aquí badant? Diu la última frase del text. Doncs escoltar la música que A MI m'agrada i no la que agrada a tothom per quedar bé com fan molts, i també respectar la música que A MI no m'agrada, i desprès us queixeu de que els altres no respectin els vostres gustos mentres que aneu deixant per terra els potser ídols de molts catalans i catalanes. Si jo, amb 16 anys ho puc veure, perquè vosaltres no ho podeu fer?

    ResponderEliminar
  31. Penso que s'hauria de criticar més als polítics i deixar fer els grups de música que poden escriure sobre el que els hi surti de la fava.

    ResponderEliminar
  32. No sabia que existia un model de "bona música" "música correcta" "la veritat absoluta i indiscutible". A l'autoria amargada d'aquest post: viu i deixa viure, hòstia! No hi ha cosa més incoherent que l'anti-sistema xaxi piruli de turno que té la veritat absoluta d'absolutament tot (fins i tot de la música que ha d'escoltar tota la humanitat perquè així ho mana ell/a). Com era.....mmmmmmm..... ah, sí: dictador/a!!!!

    ResponderEliminar
  33. Seguramente en tu sub-mundo tendrás razón pero estas como un cencerro,haztelo mirar....

    ResponderEliminar
  34. Ai, la enveja... jo he estat en dos concerts de manel i us puc assegurar que d'avorrits, poc. No cal prendre's cinc cubates abans per passar-ho bé i suportar crits i cops de tothom, si t'agrada això endenvant, pero si vols gaudir realment de la música i emocionarte en un ambient alegre i festiu de bon rotllo, res millor que manel. I quina mania de barrejar-ho tot amb política...

    ResponderEliminar
  35. Si quan tenia 13 anys hi hagués hagut internet, jo també hauria tingut un blog com aquest.

    ResponderEliminar
  36. Gràcies a la vostra inestimable contribució en el seu dia i per efecte domino el grup terrorista conegut com a M.a.n.e.l. finalment es dissol. Honor i glòria eternes als partisans del CARCOM.

    ResponderEliminar