lunes, 24 de marzo de 2014

DON ALEJO VIDAL QUADRAS SEGUEIX ENGREIXANT LA SEVA BOSSADON ALEJO VIDAL QUADRAS, MENTRE FA CAMPANYA PER VOX, SEGUEIX ENGREIXANT LA SEVA BOSSA COM A EURODIPUTAT DEL PP

Des que fa campanya per VOX (no fa ni un mes i mig), els seus ingressos ronden els 75.000 euros nets. Es dóna per segur que serà designat cap de cartell a les europees del proper mes de maig per l’esmentat partit. Don Alejo, va abandonar el PP després de trenta anys per anar-se’n a aquest nou partit ultradretà. Fonts ben informades diuen que el PP ja no era el suficientment nazi per a ell. Es veu que la Falange no l’ha volgut per extremista. Ha dimitit com a militant però no com a vicepresident del Parlament Europeu (sí, un ser com aquest és vicepresident), es veu que necessita el suculent sou de Brusel·les per comprar esprais amb els que mantenir la seva veu de “castratti”. De fet, és la versió masculina del que va fer en el seu dia la sra. Rosa Díez amb el PSOE, per muntar UPyD. El menda de l’Alejo, és un feixista de manual, no oblidem que ja ha demanat diverses vegades anular l’Autonomia Catalana per la força, on un bon grapat de guàrdies civils amb màquina d’escriure al cap de xarol, ens haurien de donar un sever correctiu. No seria el primer en fer una cosa com aquesta, es veu que l’ulradreta espanyolista ho porten en els gens. No es pot dir que no tinguin vergonya, ja que aquesta mai l’han coneguda.


No podem oblidar que estan en política per “salvar al poble i inclús perdre diners”. La única vegada que he escoltat alguna cosa coherent i sincera a un dirigent del PP, fou quan Zaplana va dir allò de: "Estoy en política para forrarme". Aquest “baríton”  sap del cert que estaven a punt d’engegar-lo des del PP, i s’ha buscat un altre cau de lladres per poder seguir amb la seva filosofia que no es altre que la de no donar un pal a l’aigua i, aprofitar-se d’algun idiota per a no perdre la poltrona.  Cal recordar també que bona part de les grans sotanes d’aquest país estan al darrera i donen suport a aquest nou partit de merda. No sé que és més desagradable, si ell, el seu nou partit o la seva veu de hiena.  

Miquel Mallafré

No hay comentarios:

Publicar un comentario