sábado, 27 de marzo de 2021

Taula rodona: «Anarquisme: present i perspectives de futur» (2021)

12 de maig de 2021, a les 19:00h
SAD CGT Terrassa / Ramon Llull, 130-136 / 08224 - Terrassa 

 
 «Anarquisme: present i perspectives de futur» 
 Taula rodona amb Emili Cortavitarte, Jordi Martí Font i Sonia Turón, 
presentats i moderats per Gianni Sarno

Organitza: Centre d'Estudis Llibertaris «Josep Padilla»

 




Emili Cortavitarte Carral, Heras (Cantabria), 1952. 
Llicenciat en Història i president de la Fundació Salvador Seguí. Va ser secretari general de la CGT de Catalunya i va desenvolupar diferents responsabilitats en les Federacions d'Ensenyament de la CGT i de la CGT de Catalunya. Ha escrit en alguns llibres col·lectius sobre la Transició, en els anuaris de la Fundación Betiko, a El Viejo Topo, Librepensamiento, Viento Sur, Catalunya i altres publicacions periòdiques. Col·laborador de Ràdio Klara i de la Universitat Popular de Caldes de Montbui. També ha coordinat cicles, participat en documentals i realitzat conferències sobre aspectes diversos de el moviment llibertari. 

Jordi Martí Font, Tarragona, 1969. 
Professor d'Arts Escèniques i de Llengua i Literatura catalanes, periodista i activista social. Anarcoindependentista, reparteix militància entre la Confederació General de Treball (CGT) i altres organitzacions socials en les quals ha assumit càrrecs i representacions diverses. Va ser regidor per la CUP a l'Ajuntament de Tarragona. Ha publicat les seves col·laboracions en més de cent capçaleres de premsa i ha recollit la seva obra escrita en diversos llibres de poesia, articles de premsa i assaig. També és antòleg i editor de textos de militants llibertaris catalans històrics en llibres com Llibre Negre (tres volums) i coautor amb Dolors Marín de Breu història de l'anarquisme als Països Catalans

Sonia Turón García, Barcelona. 1965. 
Arqueòloga del Grupo de Memoria Histórica de la CNT i documentalista. Membre de la CNT de L'Hospitalet de Llobregat, l'Ateneu Llibertari de Poble Sec i de la Fundación Anselmo Lorenzo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario